Nepotul lui Clark Gable s-a jucat cu laserul şi a ajuns la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea Superioară din Los Angeles l-a condamnat la 10 zile de închisoare pe Clark James Gable, în vârstă de 23 de ani, nepotul celebrului actor Clark Gable, pentru că a îndreptat o rază laser spre un elicopter care patrula deasupra Sunset Boulevard din Los Angeles, potrivit Mediafax.

De asemenea, Clark James Gable, care a recunoscut că este vinovat, în luna decembrie, a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani. El îşi va ispăşi sentinţa începând cu 27 ianuarie şi a primit 200 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Pe 28 iulie 2011, Clark James Gable se afla într-un automobil împreună cu un bun prieten, Maximillian Anderson, în jurul orei locale 22.00, pe Sunset Boulevard. În acelaşi timp, un elicopter se afla în misiune de patrulare şi survola cartierul. Clark J. Gable a îndreptat spre cabina elicopterului o rază laser de culoare verde, emisă de un dispozitiv primit cadou de la mama sa. Poliţiştii din elicopter i-au alertat pe colegii lor de la sol, care au descoperit în scurt timp locul de unde a fost emisă acea rază şi i-au arestat pe cei doi tineri. Maximillian Anderson a fost eliberat deoarece nu existau dovezi că acesta a ştiut că Gable a îndreptat raza laser spre elicopter. Clark Gable a fost eliberat atunci pentru o cauţiune de 250.000 de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite