„Nebune“ după prima tinereţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Madonna, Demi Moore şi Mariah Carey se numără printre starurile care au relaţii cu parteneri mult mai tineri. Prejudecăţile nu-şi găsesc locul în lumea vedetelor de la Hollywood, unde iubirea poate să-ţi bată la uşă sub orice chip,la orice vârstă.

În 1967, filmul „The Graduate" aducea în prim-plan un subiect tabu: o relaţie între un tânăr şi o femeie trecută de prima tinereţe. Când Anne Bancroft l-a sedus pe Dustin Hoffman în această peliculă, au ieşit „scântei".

40 de ani mai târziu, femei mature din toată lumea, fie că sunt sau nu vedete, îşi etalează fără prejudecăţi cel mai recent „accesoriu": un bărbat tânăr şi sexy.

Regina controverselor

„Când este vorba de celebrităţi, lucrurile sunt acceptate de toată lumea. Oamenii îşi spun: dacă vedetele o fac, atunci e OK", spune scriitoarea canadiană Valerie Gibson, autoarea cărţii „Cougar: Ghid pentru femeile mature care se întâlnesc cu bărbaţi tineri". Ea defineşte un termen care a intrat deja în vocabular în ultimii ani: cougar (pumă - n.r.). „O «pumă» este o femeie sofisticată, atractivă, senzuală, care deţine controlul asupra vieţii ei. Sunt femei independente, femei de succes", explică autoarea, citată de CBS.

Mariah Carey şi Nick Cannon au un mariaj fericit

image

Multe dintre vedetele de la Hollywood se înscriu în această categorie, singurul lor „defect" fiind vârsta. Acest lucru nu este însă un impediment pentru staruri ca Madonna, Demi Moore, Halle Berry sau Mariah Carey, care nu ezită să aibă relaţii cu bărbaţi mult mai tineri. Regină a controverselor, Madonna a avut întotdeauna o slăbiciune pentru parteneri mai tineri. Primul copil al Madonnei, Lourdes (acum în vârstă de 14 ani), s-a născut în urma unei relaţii pe care artista a avut-o cu antrenorul de fitness Carlos Leon.

Între cei doi era o diferenţă de opt ani atunci când au început relaţia, în 1994: vedeta avea 36 de ani, iar iubitul ei - 28.  Mariajul Madonnei cu regizorul britanic Guy Ritchie părea s-o fi schimbat pe diva americană, chiar dacă aceasta era cu 10 ani mai mare decât soţul ei. Numai că Ritchie n-a putut „îmblânzi" puma din Madonna, astfel că cei doi au divorţat în 2008, după opt ani de căsnicie.

Între Demi Moore şi Ashton Kutcher este o diferenţă de 15 ani



Regina pop, pe atunci în vârstă de 50 de ani, s-a consolat însă foarte repede în braţele modelului brazilian Jesus Luz (22 de ani), pe care presa internaţională l-a numit „noua jucărie a Madonnei". Cei doi au fost nedespărţiţi mai bine de un an de zile, iar Jesus a însoţit-o pe cântăreaţă şi în România, unde aceasta a susţinut un concert în 2009. În final, diferenţa de vârstă de 28 de ani şi-a spus cuvântul, nota tabloidul britanic „Daily Mail", care cita o sursă apropiată Madonnei: „Jesus a făcut primul pas, pentru că diferenţa de vârstă era prea mare, iar programul încărcat nu le permitea să stea împreună. Oricum, e de mirare că au rezistat atât".

Ultima cucerire a cântăreţei este dansatorul francez Brahim Zaibat, care are doar 24 de ani, mai puţin de jumătate din vârsta Madonnei (53 de ani). La fel ca Jesus, Zaibat s-a integrat foarte repede în familia artistei şi este foarte apropiat de copiii acesteia. Mai mult, cântăreaţa a cunoscut-o şi pe mama noului ei iubit, care este cu opt ani mai tânără decât ea.

Comportamentul Madonnei îl îngrijorează pe fratele ei, Christopher Ciccone. Acesta nu a avut niciodată o problemă în a spune lucrurilor pe nume, mai ales că în urmă cu trei ani a publicat cartea „Viaţa cu sora mea, Madonna", în care dezvăluie multe lucruri din intimitatea artistei. „Cred că dacă Madonna va continua să aibă relaţii cu bărbaţi atât de tineri, lucrurile vor arăta cel puţin ciudat. Oricum, ea n-a respectat niciodată normele sociale", a declarat Christopher Ciccone.

image

Relaţia dintre Halle Berry şi Gabriel Aubry nu a trecut testul timpului



A doua oară e mai bine

Actriţa Demi Moore este şi ea o adevărată sursă de inspiraţie pentru toate „pumele", iar faptul că mariajul ei cu Ashton Kutcher rezistă de şase ani este dovada faptului că aceste relaţii nu sunt întotdeauna sortite eşecului, aşa cum spun gurile rele. Demi şi Ashton şi-au început relaţia în 2003, chiar dacă între ei era o diferenţă de 15 ani. Pe atunci, fosta soţie a lui Bruce Willis avea 40 de ani, iar iubitul ei - doar 25. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar la nuntă a participat chiar şi Bruce Willis. Secretul unei căsnicii fericite este dezvăluit chiar de Ashton. „Ne rezolvăm problemele înainte ca ele să se transforme în certuri. N-am încercat niciodată s-o schimb pe Demi, nici ea pe mine", declara actorul ­într-un interviu.

După un mariaj eşuat cu Tommy Mottola, fostul boss al companiei Sony Music Entertainment, Mariah Carey a decis să schimbe rolurile. Dacă prima oară a mers în faţa altarului alături de un bărbat cu 21 de ani mai în vârstă decât ea, a doua oară s-a căsătorit cu un partener cu 10 ani mai tânăr. În 2008, actorul şi prezentatorul TV Nick Cannon i-a furat minţile cântăreţei, spun rudele acestuia, citate de „Daily Mail", căci Mariah Carey s-a căsătorit cu el după doar o lună de relaţie, fără să semneze un contract prenupţial. Mariajul lor rezistă, însă, iar cei doi au devenit părinţii unor gemeni.

image

Zsa Zsa Gabor şi soţul ei, Prinz von Anhalt, în 1989

Punct şi de la capăt

Însă nu toate vedetele care îşi găsesc fericirea în compania unui partener mai tânăr sunt atât de norocoase. După două divorţuri, Halle Berry (45 de ani) nu a încetat să creadă în dragoste. „Vreau iubire şi o voi găsi", declara actriţa americană. Iar iubirea a venit în persoana modelului canadian Gabriel Aubry, cu 10 ani mai tânăr decât Berry. Deşi o perioadă a mersul totul bine, iar cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, ei nu au reuşit să treacă testul timpului şi mai ales pe cel al vârstei, aşa că ­s-au despărţit.

Actorii Susan Sarandon şi Tim Robbins s-au cunoscut în 1988. Pe atunci ea avea 38 de ani, iar el 29. Deşi nu ­şi-au legalizat relaţia, formau unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood. Nici acest „film" nu a avut însă un ­final fericit, iar Susan Sarandon şi Tim Robbins s-au despărţit după 21 de ani, în 2009.

"Ne rezolvăm problemele înainte ca ele să se transforme în certuri. ''
Ashton Kutcher actor

29 de ani este diferenţa dintre Madonna şi actualul ei iubit, dansatorul francez Brahim Zaibat.

Un prinţ pentru regina frumuseţii

Unul dintre cele mai rezistente cupluri de la ­Hollywood este format din actriţa Zsa Zsa Gabor (94 de ani) şi „mondenul" Prinz von Anhalt (68 de ani), care au aniversat recent un sfert de secol de când s-au căsătorit. Deşi nu erau tocmai nişte juni atunci când au mers la Starea Civilă, între cei doi era o diferenţă semnificativă de vârstă: 26 de ani. În 1986, când s-au căsătorit, actriţa Zsa Zsa Gabor avea 69 de ani, iar „prinţul" ei avea 43. Mariajul lor a rezistat însă, deşi Zsa Zsa Gabor, fostă Miss Ungaria, este celebră pentru uşurinţa cu care termină relaţiile - ea a divorţat de nu mai puţin de opt ori, de-a lungul vieţii. „Nu ne-am căsătorit din dragoste. La început a fost prietenie, însă după ce stai cu cineva atât de mult timp, prietenia se transformă în dragoste", a declarat Prinz von Anhalt.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite