Narcis Iustin Ianău: „Caut compozitor şi nu găsesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Narcis Iustin Ianău, adolescentul care a cucerit România cu vocea sa la „Românii au talent" (sezonul din 2011), viaţa decurge ca a oricărui coleg de-al său de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu" din Bacău. Vocea lui „de aur", care îl recomanda pentru o carieră internaţională, nu a trezit interesul nimănui în România.

„Nu am nici măcar un impresar, niciun compozitor nu m-a căutat, nicio casă de producţie. Am trimis peste 20 de scrisori şi nimeni nu mă bagă în seamă! Am păţit ca ăla: caut un compozitor şi nu găsesc!", face haz de necaz Narcis Ianău. „Casele de producţie din România nici măcar nu se obosesc să-mi răspundă la e-mailuri. Cele din străinătate îmi cer să am domiciliul în Statele Unite", a explicat tânărul contratenor.

Cea mai mare bucurie pe care a avut-o după emisiunea „Românii au talent" a fost o bursă de trei luni în Germania, oferită de Prinţul Paul de România şi soţia sa, Prinţesa Lia. „Am fost în München, la Goethe Institut, unde am făcut cursuri de canto şi de limba germană. Am învăţat multe lucruri şi acum mă descurc într-o conversaţie în germană. Erau tineri veniţi din toate ţările. Eu eram cel mai mic elev", a precizat Narcis Ianău. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite