Narcis Ianău cântă cu Al Bano, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Iustin Ianău
Narcis Iustin Ianău

Narcis Ianău, ocupantul locului al doilea la prima ediţie a concursului „Românii au talent", va cânta mâine-seară alături de solistul italian Al Bano, pe scena con­cursului „Io Canto", difuzat de postul italian de televiziune Canale 5.

Show-ul „Io Canto", realizat de studiourile „Media Set", este un concurs de amploare ce se adresează tinerelor talente din lumea muzicii, cu vârste între 7 şi 16 ani, şi se va desfăşura pe o perioadă de câteva săptămâni. Narcis Iustin Ianău (17 ani) nu va participa însă la concursul propriu-zis, ci îşi va face apariţia pe scenă în calitate de invitat şi va cânta în momentele în care juriul deliberează. Băcăuanul a ajuns în atenţia studiourilor Media Set după ce a câştigat locul al doilea la „Românii au talent". „Organizatorii concursului din Italia au văzut pe internet imagini cu Narcis. Le-a plăcut foarte mult vocea lui şi au contactat-o pe soţia mea pentru a-i cere acordul ca fiul nostru să cânte în cadrul spectacolului. Va cânta în duet cu celebrul interpret italian Al Bano", a spus Eduard Ianău, tatăl tânărului contratenor.

Melodiile, ţinute la secret

Chiar dacă se pregăteşte intens pentru apariţia pe scenă alături de Al Bano, Narcis recunoaşte că are emoţii. Nu a vrut să dezvăluie ce piese va interpreta, deşi organizatorii au stabilit deja care sunt acestea.„Vom cânta o piesă sau două. Am emoţii. Este prima dată când voi cânta în duet cu un star al muzicii internaţionale, dar sunt pregătit pentru show-ul care va avea loc la Milano. Sper să fiu urmărit şi de români. Nu-i voi dezamăgi", a spus Narcis Iustin Ianău, aflat la repetiţii în studiourile Media Set. Concursul va fi transmis în direct de postul Canale 5, mâine-seară, de la ora 22.30, ora României.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite