Muzică și voie bună la B'estfest Summer Camp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de oameni de toate vârstele, muzică bună, băutură și distracție pe măsură. Pe scurt, festivalul B'estfest.

Aflat la a doua ediție, B'estfest Summer Camp a început, vineri după-amiază, pentru mii de oameni veniţi să-şi vadă trupele preferate sau să descopere altele.

Foarte bine organizat pe terenul din comuna Tunari, această ediție B'estfest confirmă încă o dată statutul obținut încă de la prima ediție, de cel mai mare festival de muzică organizat în România.

Amenajat cu camping, terase, zone de sport şi locuri de odihnă oferă celor prezenți nenumăratele posibilităţi de distracţie, de la sporturi extreme, bungee jumping, pentru cei curajoși, până la proiecții de filme sau pur și simplu relaxare la unul dintre restaurante.

În prima seară, concertul trupei Garbage a fost o adevărată încântare pentru cei prezenți. Au cântat aproximativ o oră și jumătate într-o interpretare de excepție făcând un adevărat spectacol.

Pe una din scenele mari de la B'Estfest au urcat și cei de la Paraziții, într-un show hardcore cu live band, dar și B.U.G Mafia, într-un spectacol eveniment, primul în aer liber pentru trupă după foarte mult timp. Alături de ei a cântat și Loredana Groza.

Între timp, pe scena rock, au cântat Negură Bunget, cu noul lor solist, Ştefan Zaharescu. După ei, au urmat portughezii de la Moonspell.

image

Ce-a doua zi a festivalului a fost la fel de energică, cu un public vioi și pregătit să fredoneze piesele preferate alături de artiști.

Trupa Electric Fence a urcat pe scenă și a făcut un show de zile mari. Au urmat băieții de la Antract care au cântat, printre altele, cea mai nouă piesă a lor "Dezbracă-te de tine".

"Basul și cu toba mare" a celor de la Vița de vie a răsunat pe terenul din comuna Tunari.

Selah Sue, Milow, Trolley Snatcha, Obituary și Mala Vita au urcat pe scenă, în cea de-a doua zi a festivalului.

Atracția serii a fost, însă, trupa norvegiană Röyksopp, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei electro internaționale.

A treia zi de festival își deschide porțile la ora 12. Printre cele mai așteptate concerte sunt Pulp, Caro Emerald, Skindred, Dope DOD, Les Elephants Bizarres și Țapinarii.

Transportul către festival se poate face cu mașina personala, la intrarea în spatiul de festival fiind amenajată o parcare extrem de generoasă.

Pietonii vor avea la dispoziție cursa speciala RATB care circulă tur și retur de la Charles de Gaulle pâna la B'estfest Park.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite