Moştenitorii lui Michael Jackson primesc 30 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jackson Family Trust, un fond de care beneficiază mama şi copiii lui Michael Jackson şi fundaţiile de caritate sprijinite de starul american, va primi suma de 30 de milioane de dolari, alocată de executorii averii cântăreţului, potrivit Mediafax.

Cei trei copii ai starului - Prince, în vârstă de 14 ani, Paris, în vârstă de 13 ani, şi Prince II, în vârstă de 8 ani - locuiesc cu bunica lor, Katherine Jackson, care este şi tutorele oficial. Aceasta doreşte să vândă ferma familiei, aflată în Encino (California), şi să cumpere o casă nouă pentru ea şi pentru cei trei copii ai cântăreţului. Familia Jackson locuieşte temporar într-o vilă în Calabasas, iar proprietatea din Encino este în renovare.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite