Monica Gabor şi-a pierdut virginitatea în urma unui viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Gabor
Monica Gabor

Fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, a depus o plângere la Tribunalul Bacău, în 2004, în care declară că şi-a pierdut virginitatea în urma unui viol, după ce Dinu Damaschin, care se recomanda protectorul ei, a vândut-o unui individ pentru suma de 1000 de dolari.

Declaraţiile au apărut după ce procurorii DIICOT au redeschis mai multe anchete împotriva lui Dinu Damaschin, aflat acum în arest, fiind acuzat de recrutare prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă a mai multor fete, unele minore, în scopul exploatării sexuale. Fetelor, printre care se afla şi Monica Gabor, le promitea cariere în modelling.

În dosar, Monica Gabor povesteşte anchetatorilor că Dinu Damaschin a recrutat-o, în 2003, prin înşelăciune, promiţând că îi va găsi o slujbă, apoi a plasat-o către diverşi interlopi din Bacău.

Monica Gabor avea 16 ani când Damaschin a vândut-o pe 1000 de dolari unui individ care a violat-o.

„Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat", a declarat Monica Gabor.

Aceasta a mai dezvăluit şi încercările lui Dinu Damaschin de a o viola.

„Am fost cazată la Hotel B. (...) şi am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină", a adăugat modelul.

Monica Gabor a reuşit să scape de Damaschin în 2004.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite