Monica Anghel, din nou alături de colegii de la Divertis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o pauză de trei ani, Monica Anghel reia colaborarea cu Toni Grecu, alături de care a jucat la Divertis, şi intră în echipa show-ului „Serviciul Român de Comedie".

Noul sezon al emisiunii va începe în octombrie, la Pro TV. „Reluarea colaborării cu Monica înseamnă reluarea unei legături profesionale care mi-a adus multe satisfacţii", a mărturisit Toni Grecu. „Personajele Monicăi sunt irezistibile, iar experienţa de scenă, de radio şi de televiziune o recomandă ca pe una dintre cele mai puternice actriţe de divertisment din peisajul TV românesc", a adăugat el. La rândul ei, Monica Anghel este extrem de bucuroasă că va lucra din nou alături de Toni Grecu. „Mă bucur enorm să reiau această relaţie artistică, pentru că relaţia de prietenie nu s-a deteriorat niciodată. Vin cu sufletul deschis în proiectul acesta, pentru că Toni a ştiut să-mi dea roluri care să fie potrivite mie", a declarat artista.
Şi pentru Jojo venirea Monicăi Anghel în echipa SRC este un motiv de bucurie, pentru că cele două sunt prietene de mulţi ani. „Eu şi Monica am format mereu o echipă extraordinară. Vă daţi seama cât sunt de încântată că voi lucra din nou cu cea mai bună prietenă a mea", a spus Jojo. În plus, Monica Anghel şi soţul ei vor deveni în curând naşii lui Achim, băieţelul lui Jojo.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite