Monica Anghel, actriţă: „Eu şi Bobonete vom fi doi soţi de tot râsul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Anghel crede că va avea noi roluri care îi vor pune în valoare talentul  actoricesc
Monica Anghel crede că va avea noi roluri care îi vor pune în valoare talentul actoricesc

Monica Anghel va juca într-un nou serial de comedie, alături de actorul Mihai Bobonete, în cadrul show-ului „Serviciul Român de Comedie“.

Monica Anghel (40 de ani) s-a alăturat recent „Serviciului Român de Comedie", unde va face din nou echipă cu Toni Grecu şi Jojo, foştii colegi din Divertis. Noul sezon al emisiunii va fi difuzat la Pro TV, din 9 octombrie, ora 20.15.

„Adevărul": Ai decis să revii alături de foştii colegi. Cum a venit propunerea?

Monica Anghel: Propunerea a venit de la Toni Grecu şi m-a onorat foarte mult. Noi am lucrat mulţi ani împreună, în spectacole, turnee, pe platourile de filmare şi, cu toate că la un moment dat relaţia profesională s-a întrerupt, cea umană nu s-a deteriorat niciodată. Vin cu sufletul deschis în proiectul acesta, mai ales că Toni este cel care a ştiut mereu să-mi ofere roluri potrivite. Pentru mine, o noutate este şi colaborarea cu Pro TV. E adevărat că până acum am fost invitată în repetate rânduri la emisiuni ale postului, însă acum fac parte din această echipă, lucrez cu nişte oameni deosebiţi.

Ţi-au lipsit foştii colegi în această perioadă?

Extraordinar de mult. E o reală plăcere să ştiu că voi lucra din nou cu Toni, cu Cătălina (Jojo) şi cu toţi ceilalţi. 

Ce pregătiţi pentru noul sezon? Există personaje din zona politică sau mondenă care te-ar tenta, ca actriţă?

Recunosc că mie nu-mi place prea mult zona politică, atunci când mă uit la o emisiune TV şi când văd politicieni mă deprimă. Aş prefera să interpretez alte personaje, din alte domenii, unele scrise special pentru mine. Sunt convinsă că Toni va şti cum să mă pună în valoare pe acest gen, al comediei. Mă veţi vedea în noul sezon „Serviciul Român de Comedie", printre altele, într-un serial foarte amuzant unde voi face cuplu cu Mihai Bobonete. Vom fi doi soţi de tot râsul.  

O vreme ai făcut parte din echipa show-ului „În puii mei", de la Antena 1. De ce aţi rupt colaborarea?

Am lucrat acolo cu oameni talentaţi, aşa cum e şi Mihai Bendeac, pe care îl respect şi îl admir, însă nu ne potrivim, el e mai tânăr decât mine şi vedem lucrurile diferit. Le urez succes şi numai bine în continuare.

Monica Anghel l-a botezat recent pe băieţelul lui Jojo

Vei continua să faci emisiunea la radio Europa FM în paralel cu „Serviciul Român de Comedie"?

Da, cu siguranţă. La radio am găsit un mediu extrem de cald, oameni care mi-au fost alături şi care m-au înţeles când am avut o problemă.

Eşti naşa băieţelului lui Jojo. Cum te-ai pregătit pentru acest eveniment?

La botez am avut nişte emoţii cumplite... Cătălina e o tipă extrem de pretenţioasă, vrea ca totul să fie perfect. Eu sunt mai nonconformistă, nu pun preţ, de exemplu, pe aranjatul meselor sau pe cum e ornată salata de boeuf, eu merg pe ideea că dacă e bună mâncarea, mănâncă toată lumea. Cătălina e altfel, ea vrea ca şi aceste detalii să fie impecabile, să fie puse la punct. Am organizat pentru finuţul nostru o petrecere intimă în grădină, o petrecere tematică şi ne-am simţit foarte bine. Eu am fost foarte emoţionată, la biserică am plâns chiar, dar totul a ieşit foarte bine. Achim e primul băieţel pe care îl botezăm.

Faptul că tu, Toni Grecu şi Jojo sunteţi prieteni şi în afara platoului de filmare, este un avantaj?

Prietenia noastră poate fi un avantaj pentru că ne cunoaştem foarte bine unii pe ceilalţi, ne înţelegem felul de a fi şi stilul de viaţă. Iar Toni ştie foarte bine ce ni se potriveşte nouă, ca actriţe.

Ai susţinut, recent, la Festivalul Mamaia, un recital in memoriam Cornel Fugaru. Pregăteşti ceva pe plan muzical?

O să fiu invitata lui Brenciu, dar şi a lui Cotabiţă la câteva concerte, însă deocamdată nu am nişte direcţii foarte exacte.

"Am lucrat acolo cu oameni talentaţi, aşa cum e şi Mihai Bendeac, pe care îl respect şi îl admir, însă nu ne potrivim.''

Monica Anghel l-a botezat recent pe băieţelul lui Jojo
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite