Moculescu, un câştigător cu scandal al Festivalului Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Moculescu a obţinut la festival premiul pentru creaţie
Horia Moculescu a obţinut la festival premiul pentru creaţie

Marele premiu de interpretare al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, în valoare de 5.000 de euro, a revenit în acest an Rodicăi Elena Tudor, o tânără în vârstă de 22 de ani din judeţul Prahova.

Locul I în clasamentul secţiunii de interpretare i-a revenit Alexandrei Cristina Sipoş, locul II - Mihaelei Chisnencu, iar pe locul III s-a clasat Adnana Bianca Olariu.

Ca aproape în fiecare an, Festivalul Mamaia nu a fost lipsit de scandaluri. Nemulţumit de alegerea pe care a făcut-o juriul la secţiunea Interpretare, Horia Moculescu ar fi mers la preşedintele acestuia, Mădălin Voicu, pentru a aduce argumente în favoarea sa, potrivit unor zvonuri din culise. Discuţiile dintre cei doi au fost aprinse, ca de altfel şi cea pe care Moculescu a avut-o cu sunetistul festivalului după ce a coborât de pe scenă. Acesta a dat start melodiei sale de la jumătate, iar Horia Moculescu a fost nevoit să se oprească din cântat, lucru care l-a făcut să-şi piardă cumpătul.

Compozitorului i-a revenit totuşi un premiu, cel de la secţiunea Creaţie, pentru piesa „Tăcerile de fier", pe care a compus-o şi a interpretat-o. Următoarele locuri au fost ocupate de compozitorul Dan Petru Dimitriu, pentru piesa „Te aştept, sărută-mă",interpretată de Irina Ionescu, şi de piesa „Cântec de dragoste", compusă de Valentin Constantin şi interpretată de Aurelian Temişan.

La secţiunea Rock, care a fost introdusă anul trecut, câştigătoarea trofeului „Teo Peter" a fost trupa Addiction. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite