„Miss fata de la ţară“ va fi aleasă astă-seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele opt concurente care se luptă să câştige marele premiu
Cele opt concurente care se luptă să câştige marele premiu

Câştigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii va fi desemnată diseară în marea finală, care va fi transmisă de la ora 20.30, pe postul de televiziune Prima TV.

După ce au trecut de la mulsul vacii şi săpatul în grădină la defilări pe podium şi lecţii de stil cu Andreea Raicu, cele opt concurente ale emisiunii „Miss fata de la ţară" vor trebui să demonstreze, în această seară, că merită să câştige titlul de „miss". Încercarea va fi şi mai grea pentru că acum, spre deosebire de ediţiile precedente, fetele vor primi voturi şi de la membrii juriului (Dana Săvuică, Elena Gheorghe, Xonia, Alex Velea, Connect R, Dan Bordeianu, Cornel Păsat şi Aurelian Temişan), nu numai de la telespectatori. Probele la care vor fi supuse fetele de la ţară în marea finală sunt: proba de expresivitate şi fotogenie, proba costumului de baie şi proba de dans.

Viaţa în lumina reflectoarelor

Până să ajungă aici, drumul n-a fost unul uşor. După ce au fost alese de către vedetele din juriu, care le-au supus la diverse probe, fetele, venite din Cluj, Bihor, Constanta, Neamţ, Teleorman, Buzău, Hunedoara şi Mehedinţi, au ajuns la Bucureşti, unde au intrat în cantonamentul de pregătire. „Faptul că au fost scoase din mediul lor şi că au cunoscut oameni noi, că au văzut altfel lucrurile decât erau obişnuite, sper să le fi deschis orizonturile şi să-şi dea seama ce vor să schimbe în viaţa lor şi unde vor să ajungă", a spus Andreea Raicu, gazda emisiunii.

Emoţiile sunt mari pentru fiecare dintre cele opt fete, iar experienţa concursului le-a schimbat pe fiecare în parte. „Mie emisiunea mi-a oferit şansa de a vedea cum este viaţa unei persoane în lumina reflectoarelor, când îţi este urmărită fiecare mişcare. În plus, am învăţat multe lucruri, cum ar fi să am mai multă încredere în mine şi să zâmbesc mai des", mărturiseşte Alexandra Călin, în vârstă de 17 ani, din satul Cobadin, Constanţa.

Clujeanca Cristina Petrişor (18 ani) spune că participarea la emisiune a fost cea mai inedită experienţă pe care a trăit-o până acum. „Este singura vacanţă pe care am avut-o de când sunt. N-am fost niciodată plecată cu un grup în care să mă integrez şi în care să mă simt atât de bine". Show-ul a fost o experienţă memorabilă şi pentru Larisa Bogari (19 ani) şi Patricia Lazăr (19 ani).

„Un mare wow"

Amândouă fetele spun că şi-au dorit mereu să participe la o emisiune TV, iar faptul că au fost selectate în concurs a însemnat „împlinirea unui vis". Pentru Loredana Varga (16 ani) din Oradea, „Miss fata de la ţară" a fost, „un mare wow". Participarea la emisiune a maturizat-o pe Loredana foarte tare. „Mi-am dat seama cât de importantă este familia pentru mine şi n-aş vrea să stau niciodată departe de ea", concluzionează fata.

Mădălina Florescu, în vârstă de 17 ani, din Piatra Neamţ, spune că „este mândră că şi-a putut reprezenta comuna Borca în emisiune". Teleormăneanca Daniela Balea (16 ani) recunoaşte că show-ul a schimbat-o în bine. „Am avut parte de o transformare în ceea ce priveşte stilul vestimentar, comportamentul şi atitudinea pe care trebuie să o am în anumite situaţii". Pe Cătălina Baciu (17 ani) din Buzău, competiţia n-a schimbat-o însă. „Nu pot spune că această emisiune m-a transformat. Există câteva modificări la felul în care arăt, dar în rest pot spune că sunt aceeaşi Cătălina".

"Faptul că au fost scoase din mediul lor şi că au cunoscut oameni noi, că au văzut altfel lucrurile decât erau obişnuite, sper să le fi deschis orizonturile.''
Andreea Raicu prezentatoare TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite