Mircea Solcanu, copilărie sub ameninţarea pumnilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Solcanu
Mircea Solcanu

Mircea Solcanu, co-prezentatorul „Poveştirilor de noapte", dezvăluie mâine, de la 16.30, la Acasă TV, în cadrul campaniei „Durerea nu este iubire", clipele dramatice trăite în copilăria lui.

Încă de la o vârstă fragedă, Mircea Mircea Solcanu a fost martorul abuzului şi violenţelor la care a fost supusă mama lui. „Mama mea a escaladat geamul, a sărit pe geam... Ăla a fost cel mai urât moment din toate bătăile, acela când ea a sărit pe geam. Din momentul când el a început să o bată pe mama eu nu i-am mai spus tată, i-am spus Solcanu... Îmi amintesc că încă mai aveam pătuţul acela cu grilaje în care dormeam, deci aveam cam 4 ani. Ştiam ce urmează după felul în care venea acasă. Ne uitam pe geam când urma să vină tata acasă şi în funcţie de clătinătură ştiam dacă va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmăreşti prognoza meteo aşa stăteam eu şi sora mea la geam şi ştiam dacă va fi sau nu cu bătaie. Intra în casă, nu cred cp se schimbau două-trei vorbe şi începea bătaia", îşi aminteşte Mircea.
Chinurile unei copilării trăite sub ameninţarea bătăii au luat sfârşit când mama lui Mircea a decis să plece, să fugă de agresorul ei, să-şi protejeze copiii şi să-şi continue viaţa. „Iar în mometul în care a spus că divorţează, atunci ne-a învăţat mama libertatea", şi-a amintit prezentatorul „Poveştirilor de noapte".
Mircea Solcanu s-a alăturat celorlalte vedete Acasă TV în încercarea de a convinge autorităţile ca este nevoie de o lege specială împotriva violenţei în familie.
Acasă TV demarează, de mâine, de la 16.30, în cadrul „Poveştirilor adevărate", campania „Durerea nu este iubire".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite