Mihaela Rădulescu a primit o ofertă de a reveni în televiziune de la Elan Schwartzenberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a primit oferte de a realiza emisiuni la mai multe televiziuni, inclusiv la Realitatea (postul lui Elan Schwartzenberg, fostul soţ al vedetei), dar încă nu a luat nicio decizie, după cum a declarat într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro.


„N-am ajuns nici aproape, nici departe", a spus ea despre propunerea lui Elan. Vedeta a mai spus în interviul pentru paginademedia.ro că a filmat opt ediţii pentru un show care va fi difuzat la Antena 1 după terminarea concursului „X Factor".

Într-un interviu acordat ziarului „Ring", Mihaela Rădulescu a vorbit despre cel mai recent conflict cu Andreea Marin, când aceasta din urmă a afirmat că „orice comparaţie cu Mihaela Rădulescu nu o onorează".

„Din păcate, şi îmi pare rău, sincer spun, fără niciun fel de ipocrizie... îmi pare rău că Andreea s-a făcut de râs aşa. Nu poţi să fii o doamnă, o femeie caritabilă, nu poţi să ceri respectul unor oameni de orice categorie trezindu-te brusc înjurând o alta, la fel de celebră ca tine, care nu ţi-a făcut nimic. E degradant pentru tine, e păcat. Mă aşteptam la asta de la puştoaice mai tinere care vor să fie celebre", a spus Mihaela Rădulescu pentru ziarul „Ring".

În prezent, Mihaela Rădulescu este stabilită la Monte Carlo. Ea a revenit în ţară pentru deschiderea unui nou magazin de haine pentru copii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite