Paris Hilton, respinsă de Michel Telo: „Suntem din lumi diferite”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris Hilton
Paris Hilton

A devenit cunoscut în toată lumea pentru o singură piesă - dar una care se află pe buzele tuturor -, „Ai se te eu pego", însă Michel Telo nu pare deloc dispus să-şi asume celebritatea în stil hollywoodian. Ba chiar evită să întâlnească starurile internaţionale, chiar dacă îi transmit explicit mesaje în acest sens, informează VDTonline.ro. Este şi cazul lui Paris Hilton.

Blondul cântăreţ brazilian de 31 de ani a zâmbit când a aflat că starleta americană a declarat că abia aşteaptă să îl cunoască, mai ales că vor fi amândoi sâmbătă, la Sao Paulo, la Festivalul muzicii pop. „Din păcate, nu va fi posibil să ne întâlnim. Spectacolul meu este primul, după care plec la Bahia, unde am o altă reprezentaţie", a explicat el.

Întrebat direct dacă ar fi posibil un flirt între ei doi, Michel Telo a izbucnit în râs: „Săracul de mine! Şi eu îi admir munca. Este o femeie foarte frumoasă, dar suntem din lumi diferite, iar în Brazilia sunt, de asemenea, multe femei foarte sexy". Aşa că se pare că nu vom asista la o bârfă la nivel înalt,a mărturisit cântăreţul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite