Michel Telo, un artist fără prea multe pretenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Telo va concerta duminică pe litoralul românesc
Michel Telo va concerta duminică pe litoralul românesc

Starul brazilian Michel Telo, care va concerta duminică seară în Mamaia, a uimit organizatorii cu modestia sa. Printre puţinele lui cereri s-au numărat bomboane de ciocolată şi pizza.

Dacă până acum, celelalte vedete care au venit în România ne-au şocat cu o listă lungă de pretenţii, multe dintre ele exagerate, cântăreţul Michel Telo a solicitat nişte lucruri fireşti. El a cerut să aibă în backstage senvişuri (neapărat fără maioneză şi cu ingrediente naturale), multă pizza, prăjituri şi un bomboane ciocolată pentru el şi pentru staff-ul său.

Artistul a avut ceva pretenţii excentrice doar în privinţa băuturilor alcoolice. El vrea să bea whisky vechi de 12 ani şi un tip de şampanie foarte costisitoare, pe care organizatorii s-au străduit destul de mult să o găsească.

Onorariul este de peste 250.000 de euro

Telo este cel mai scump artist adus să cânte pe litoralul românesc până în prezent. El are un band complex, format din 25 de instrumentişti. Deşi organizatorii s-au ferit să spună exact care au fost costurile pentru aceste spectacol, există informaţii potrivit cărora ele ar depăşi 250.000 de euro.

În deschiderea show-ului care va avea loc duminică, 19 august, în Princess Summer Club vor cânta cei mai în vogă artişti ai momentului: Connect-R, Antonia, Narcotic Sound, Allexinno&Starchild, Moody şi Celia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite