Michael Jackson şi-ar fi provocat singur moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson, artistul campion al tuturor timpurilor
Michael Jackson, artistul campion al tuturor timpurilor

Avocatul doctorului Conrad Murray susţine că Michael Jakson şi-ar fi provocat singur moartea, luând un medicament când medicul nu era în preajma lui.

Afirmaţiile au fost făcute marţi la Los Angeles, în prima zi a procesului medicului doctorului Conrad Murray, cel care avea grijă de megastarul american.

„A acţionat fără ştiinţa medicului, fără permisiunea lui, ignorându-i sfaturile şi acest lucru i-a provocat moartea", a declarat avocatul Ed Chernoff.

„Suntem convinşi că probele ştiinţifice vor arăta că, atunci când doctorul Murray a ieşit din cameră, Michael Jackson şi-a administrat singur o doză de propofol care, alături de lorazepam, i-a provocat o adevărată furtună în corp", a adăugat avocatul. Această combinaţie „l-a ucis pe loc", pe 25 iunie 2009, a mai spus avocatul.

Doctorul Murray a recunoscut că i-a administrat propoful cântăreţului în dimineaţa zilei în care a murit, după ce îi dăduse valium în cursul nopţii şi apoi lorazepam şi midazolam, două anxiolitice. El a declarat la poliţie că a început să trateze insomnia lui Michael Jackson cu propofol cu şase săptămâni înainte să moară, administrându-i intravenos 50 mg în fiecare seară.

Avocaţii lui susţin în schimb că însuşi cântăreţul, având impulsuri suicidare, şi-ar fi administrat o doză suplimentară de propofol, în absenţa medicului său.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite