Michael Jackson se temea de concertele de revenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi amănunte despre Michael Jackson ies la iveală în procesul doctorului Conrad Murray, acuzat de uciderea prin imprudenţă a starului. Artistul american se temea că starea de sănătate nu-i va permite să susţină cele 50 de concerte programate la Londra, în 2009.

Aceste declaraţii au fost făcute de Allan Metzger, care susţine că a fost în urmă cu câţiva ani „medicul principal" al artistului şi al copiilor acestuia. Doctorul a mai spus că a mers la reşedinţa starului, pe 18 aprilie 2009, cu aproximativ două luni înainte de moartea lui Jackson, potrivit Mediafax.

„Voia să-mi vorbească despre problemele lui de sănătate şi voia ca eu să consult copiii. Era entuziasmat, îmi vorbea despre anumite elemente creative la care se gândea. Mi-a vorbit despre entuziasmul lui, dar şi despre teama pe care o avea în legătură cu concertele de la Londra", a declarat Metzger.

„Îi era frică, pentru că era o responsabilitate mare şi nu voia să facă un lucru prost. Era îngrijorat pentru starea lui nutriţională, voia să aibă o sănătate bună", a adăugat medicul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite