Michael Jackson, readus pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson
Michael Jackson

Michael Jackson ar putea reapărea pe scenă datorită unei tehnologii, aceeaşi prin care rapperul Tupac Shakur a „cântat" alături de Snoop Dogg şi Dr. Dre.

După ce o hologramă cu Tupac Shakur a fost punctul culminant al festivalului Coachella, au apărut zvonuri că alţi artişti decedaţi ar putea fi readuşi într-un mod asemănător în atenţia publicului. Cel mai rostit nume este cel al regelui pop, Michael Jackson, relatează Mediafax.

Fraţii lui Michael Jackson, Jermaine, Jackie, Tito şi Marlon au anunţat recent că vor avea un turneu „Unity Tour 2012“ care va începe în 18 iunie, în Louisville. Este primul turneu cu cei patru fraţi reuniţi de la Victory Tour, în 1984.

„Aş fi vrut ca Michael să fie aici cu noi, dar sunt sigur că spiritul lui va fi la concerte“, a spus Jackie pentru E Online.

Acesta a precizat că o hologramă cu Michael Jackson care să concerteze pe scenă nu este realizabilă pentru actualul turneu, dar anul viitor, cei patru fraţi au în plan să realizeze un turneu şi mai mare care să beneficieze de prezenţa regelui pop.

„Ar putea fi şi Michael prezent la turneul viitor, cu siguranţă. Nu ar fi minunat? De fapt, noi am avut această idee cu doi ani în urmă pentru show-ul Cirque du Soleil a lui Michael“, a menţionat el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite