Michael C. Hall: „Dexter nu e preşul nimănui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Michael C. Hall, care joacă rolul unui criminal în serie, dar şi al unui criminalist în serialul „Dexter", a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru revista „OK! România" despre personajul său pe care îl consideră „un om de acţiune" şi care nu este „preşul nimănui".

Michael C. Hall s-a remarcat în serialul „Sub Pământ S.R.L.", unde l-a interpretat pe David Fisher, antreprenorul de pompe funebre homosexual, apoi a intrat în pielea personajului Dexter Morgan, un criminal meticulos care lucrează sub acoperire la un laborator criminalistic din cadrul Poliţiei din Miami.

Îl atrag rolurile mai sumbre

Actorul explică ce l-a determinat să facă această trecere între roluri atât de diferite. „Mi-a plăcut că Dexter e un om de acţiune, că nu e preşul nimănui. Personajele sunt diferite, m-am simţit ca şi cum creez o lume nouă. Probabil că mă atrag rolurile mai sumbre, mai subversive. Şi simţul umorului în interpretarea lui Dexter mi se pare esenţial. Dacă Dexter nu te-ar face să râzi, nu ţi-ar mai plăcea într-atât de el. Dar glumele trebuie să fie inteligente!", adaugă vedeta din „Dexter".

Cum există o graniţă fină între a te identifica cu personajul şi a-l urî, Michael C. Hall mărturiseşte cum a reuşit să o treacă. „Dexter e un personaj nebun, la care e greu să te gândeşti fără un mare, mare efort de imaginaţie. Deci ai putea spune că s-a întâmplat şi asta, într-o oarecare măsură", precizează actorul. Pe Michael C. Hall îl puteţi urmări în sezonul 5 al serialului „Dexter", care se difuzează în România în fiecare marţi, la ora 24.00, pe Universal Channel. Citiţi interviul integral cu actorul în revista „OK! România". 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite