Mesaj românesc pentru Sharon Stone: „I love you, fă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Sharon Stone va sta trei săptămâni în România
Actriţa Sharon Stone va sta trei săptămâni în România

Localnicii din Arefu, judeţul Argeş, o aşteaptă cu nerăbdare pe actriţa americană, care peste câteva zile va filma aici pelicula „What About Love“.

Actriţa care a înfierbântat imaginaţia bărbaţilor la începutul anilor '90, Sharon Stone, va ajunge în România peste câteva zile pentru a juca în noul său film, „What About Love". Câteva scene ale peliculei vor fi turnate la Bucureşti, în Centrul Vechi, dar cele mai importante se vor filma pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu, recunoscută pentru frumuseţea peisajului.

Sătenii din Arefu se vor figuranţi

Localnicii aşteaptă cu nerăbdare să o vadă pe diva care a făcut furori cu scenele fierbinţi din „Instinct primar". „Este o zonă superbă şi o aşteptăm cu mare interes pe Sharon Stone, avem Cetatea Poenari, avem barajul Vidraru, este Transfăgărăşanul, totul este binecuvântat de Dumnezeu, iar noi ştim să fim gazde minunate, ospitaliere, am mai demonstrat", a declarat pentru Mediafax primarul comunei argeşene Arefu, Gheorghe Stoican.

Sătenii speră să tragă ceva foloase de pe urma evenimentului local. Mulţi dintre ei şi-ar dori să obţină un rol în peliculă. Dar, dacă nu se poate, se vor mulţumi să fie spectatori. „Eu sunt o figură, se vede, nu-i aşa? Aşa că o să fiu figurant, aş vrea să joc în film ca figurant, dacă nu măcar să ne primească să asistăm şi noi la filmări. De-abia aştept să vină Sharon Stone. Cum o să o întâmpin? I love you, fă!", a declarat pentru Mediafax un localnic pus pe glume..

Actriţa, aşteptată cu mici şi pastramă

Proprietarii de pensiuni din zonă se pregătesc deja pentru vizita de rang înalt din zilele următoare. Ei vor oferi americanilor un meniu tradiţional. „Avem mămăligă, brânză de burduf, pastramă, mici, suntem pregătiţi pentru orice petrecere şi oricare pretenţie, asigurăm distracţie garantat, dar şi linişte şi discreţie, aşa cum oaspeţii noştri o cer", a declarat Costel Obrocea, reprezentantul unei pensiuni. Sharon Stone va fi însoţită în România de Andy Garcia, partenerul său de film. Cei doi vor rămâne în ţara noastră aproximativ trei săptămâni, dar filmările se vor încheia abia în septembrie, pentru că cea mai mare parte a filmului va fi turnată la noi. Câteva secvenţe se vor filma apoi în Spania şi în Franţa.

Pelicula „What About Love" este o dramă în regia lui Klaus Menzel în care Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul SUA în România, interpretat de Andy Garcia. Fiica acestora, împreună cu iubitul ei, porneşte într-o călătorie prin Europa pentru a face un film despre iubire. Cei doi mor într-un accident, iar tragedia îi ajută pe părinţii acestora să se îndrăgostească din nou. 

Nicolas Cage a rămas dator primăriei

Anul trecut, argeşenii din comuna Arefu l-au găzduit şi pe actorul Nicolas Cage, care a filmat aici „Ghost Rider 2". Potrivit primarului comunei Arefu, Gheorghe Stoican, producătorii peliculei au plecat din România fără a mai plăti autorităţilor locale chiria pentru un spaţiu pus la dispoziţie pentru depozitarea echipamentelor. Suma pe care aceştia o datorează primăriei ar fi de 500 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite