„MasterChef“: cum se „coace“ un show culinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei membri ai juriului
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei membri ai juriului

Prima ediţie a concursului „MasterChef" de la Pro TV - a cărui miză este un premiu de 50.000 de euro - a demonstrat că Pro TV ştie să facă show din orice, chiar şi din iarbă verde. Mai bine zis salată, „asezonată" cu multe comentarii acide din partea celor trei membri ai juriului.

Feluri sofisticate sau eşecuri culinare, concurenţi timoraţi sau îndrăzneţi, emoţii mari, replici usturătoare şi gesturi teatrale au fost ingredientele primei ediţii „MasterChef" România. O parte dintre cei 150 de concurenţi care au fost aleşi în urma preselecţiei au trecut prin furcile caudine ale juriului format din trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Unii au primit şorţul MasterChef şi au trecut în etapa următoare, alţii au fost daţi afară, la propriu, fără drept de apel.

Pe lângă concurenţii care au demonstrat că au o legătură cu bucătăria, în platoul emisiunii şi-au făcut loc, la fel ca la „Românii au talent" şi „cazuri pierdute", însă prestaţiile lor au „condimentat" competiţia. Bucătari cu experienţă, membrii juriului au taxat orice greşeală, intrându-şi bine în rol şi devenind, pe alocuri, un fel de Gordon Ramsay autohtoni. Aparenţă dură s-a impus chiar şi în rarele ocazii în care au lăudat concurenţii.

Show-ul merge mai departe săptămâna viitoare, marţi seara, la Pro TV, cu selecţia următorilor concurenţi care vor primi un şorţ „MasterChef" şi vor trece în etapa următoare a competiţiei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite