VIDEO Măruţă despre prestaţia sa din videoclipul Taxi: “Sunt un actor neîndemânatic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra şi Cătălin Măruţă, în noul videoclip al trupei Taxi
Andra şi Cătălin Măruţă, în noul videoclip al trupei Taxi

Prezentatorul TV Cătălin Măruţa a declarat, pe pagina sa de Facebook, că nu este foarte mulţumit de prestaţia sa din noul videoclip al trupei Taxi, „Eşti iubibilă", ce a fost lansat ieri, în care apare alături de multe alte cupluri celebre din showbizul românesc.

Printre acestea se numără Mihaela Rădulescu şi Dani Oțil, Elena Ionescu (Mandinga) şi Marian Duță, Irina şi Răzvan Fodor, Andreea şi Cabral, Anca şi Pavel Bartoș, Andreea şi Mihai Mărgineanu, Diana şi Răzvan Simion, Jojo şi Ionuț Grama, Monica Davidescu şi Aurelian Temișan, Elena şi CRBL şi mulţi alţii.

Măruţă joacă rolul unui bărbat suspus soţiei lui, dar nu este deloc mulţumit de prestaţia sa. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a scris pe Facebook că, în opinia lui, nu are deloc calităţi de actor. "Din nou, actor neîndemânatic în videoclip", a postat el reţeaua de socializare.

Trupa Taxi a lansat ieri videoclip pentru piesa "Eşti iubibilă", ce se bucură de un mare succes. În doar 24 de ore, videoclipul a strâns peste 600.000 de vizualizări.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite