Marina Almășan își recunoaște greșelile: „Nu m-am concentrat prea mult asupra taților“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Almăşan şi George Cornu
Marina Almăşan şi George Cornu

Într-un interviu acordat revistei Tango, Marina Almășan a povestit că, deși le-a acordat întotdeauna atenție copiilor ei, și-a neglijat întotdeauna partenerii.

Almășan se regăsește în imaginea personajului Sisif, al filosofului Albert Camus, faimos pentru pedeapsa primită de la zei să împingă o piatră până în varful unui munte. Odată ajunsă în vârf, piatra se rostogolea, iar Sisif trebuia să reia cazna.

„Dorindu-mi foarte mult să am copii, constat că nu m-am concentrat prea mult asupra taților! Îmi doresc ca eșecurile mele în acest plan, mascate cu multă dibăcie, dar și trudă, să nu le fi afectat prea mult copiilor mei formarea, ca viitori adulți. În rest, ma țin minte, de când mă știu, făcând eforturi de Sisif pentru a îmbina, cât am putut de bine, rolul de mamă cu cariera profesională. Nu știu cât am reușit, dar îmi place să cred că întotdeauna, când copiii mei au avut nevoie de mine, am fost acolo. Dacă ar fi să îndrept, totuși, câte ceva, din relația mea cu copiii, poate as fi încercat să fiu mai puțin severă, mai puțin rigidă, chiar dacă această „mască" am îmbrăcat-o tot din dragoste și din dorința de a-mi obișnui copiii cu o abordare mai „dură" a vieții, de a nu-i cocoloși și de a nu le oferi o imagine din cale afară de idilică a viitorului lor".

Prezentatorea TV a fost căsătorită de două ori, iar în prezent trăieşte o poveste de dragoste cu Gerogică Cornu, un afacerist din Timişoara.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite