Marilyn Monroe ar fi avut o viaţă dublă. Speculaţiile unei foste angajate KGB despre celebra divă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii o văd în continuare ca pe un simbol al feminităţii, alţii dau bani grei pe fotografiile sau hainele ei scoase la licitaţie, dar nimeni nu şi-ar fi închipuit vreodată că cea care l-a sedus pe Kennedy ar fi avut o viaţă dublă.

Aparent, actriţa Marilyn Monroe ar fi fost colaborator al serviciilor secrete sovietice şi, mai mult, ar fi avut o relaţie romantică cu un ofiţer KGB, după spusele unei foste angajate a serviciului, Ludmila Temnova.

Aceasta susţine că frumoasa blondă era cunoscută printre spionii KGB drept Masha. Declaraţiile ei au apărut într-un documentar difuzat la sfârşitul anului trecut în Rusia şi care va fi transmis în această primăvară şi de televiziunile altor ţări.

Potrivit acesteia, un agent sub acoperire sovietic care lucra la ambasada URSS la Naţiunile Unite ar fi cunoscut-o pe Monroe în timpul unui dineu, în cadrul unei vizite a lui Nikita Hruşciov în SUA, informează Mediafax. Cei doi se pare că ar fi avut apoi o relaţie romantică.

Nu există momentan nicio dovadă concretă privind colaborarea actriţei cu KGB-ul, iar identitatea ofiţerului sovietic nu a fost făcută publică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite