Marilyn Manson se însoară a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marilyn Manson
Marilyn Manson

Rockerul american Marilyn Manson s-a logodit cu iubita sa, actriţa Seraphim Ward, după o relaţie de doar câteva săptămâni.

Muzicianul american în vârstă de 43 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în vârstă de 27 de ani, joi seară, potrivit unui prieten al actriţei. Marilyn Manson are o relaţie cu Seraphim Ward care a început în urmă cu doar câteva săptămâni, informează Mediafax.

„Marilyn a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel de familie. Cred că a aparţinut bunicii sale. Are un design de inspiraţie celtă, iar Seraphim spune că are puteri magice pentru persoana care îl primeşte. Amândoi sunt pasionaţi de chestiuni oculte şi s-au apropiat foarte repede“, a declarat aceeaşi sursă pentru revista Life & Style.

Agentul de presă al actriţei a confirmat informaţia despre logodna acesteia cu rockerul american. Potrivit presei americane, Marilyn Manson i-a cumpărat deja viitoarei sale soţii o vilă în cartierul Hollywood Hills.

Manson a fost căsătorit cu actriţa şi dansatoarea Dita Von Teese în perioada noiembrie 2005 - ianuarie 2007. Rockerul a fost logodit apoi cu actriţele Rose McGowan şi Evan Rachel Wood.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite