Marian Ionescu va cânta la Craiova în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Ionescu, liderul Direcţia 5, care a fost implicat sâmbătă seara într-un accident de maşină, în Bucureşti, a confirmat organizatorilor din Craiova că va susţine concertul programat în această seară la Zilele Craiovei.

„Din respect pentru fanii formaţiei, Direcţia 5 va sosi în această seară, unde vor organiza un concert în Craiova, chiar dacă unul dintre membrii formaţiei, Marian Ionescu, a suferit un accident rutier. Nu se ştie ora când vor urca pe scenă. Pot apărea modificări în funcţie de starea lui de sănătate", a declarat Carmen Licu pentru Mediafax.

Marian Ionescu a fost rănit uşor într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, în Capitală, la scurt timp după ce formaţia a susţinut concertul „Îţi mulţumesc" la Sala Palatului.

În drumul spre casă, în cartierul Pipera, motocicleta pe care o conducea Marian Ionescu a fost lovită de un autoturism de lux al cărui şofer ar fi intenţionat să parcheze şi nu i-ar fi dat prioritate.

Deşi motocicleta lui a fost distrusă, muzicianul a scăpat cu răni uşoare, fiind salvat de echipamentul şi casca de protecţie pe care le purta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite