„Marea ieşeală“ le-a adus un milion de euro numai din contractul de fidelitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Ipate şi Ioana Blaj, într-una din reclamele Vodafone
Paul Ipate şi Ioana Blaj, într-una din reclamele Vodafone

Actorii Paul Ipate (26 de ani) şi Ioana Blaj (24 de ani), alias Paul şi Cristina, cei doi tineri care se tachinează în reclamele Vodafone, ar câştiga, potrivit revistei „TVmania", o sumă deosebit de atrăgătoare pentru piaţa publicităţii din România: un milion de euro.

Sursele revistei „TVmania" susţin că suma de un milion de euro reprezintă valoarea contractului cu Vodafone prin care cei doi se obligă ca timp de trei ani să nu mai apară în reclama altei companii, indiferent de profilul acesteia. Suma s-ar împărţi la doi, respectiv câte 500.000 de euro pentru fiecare. În această sumă nu sunt incluse onorariile Ioanei şi a lui Paul pentru fiecare reclamă filmată pentru firma de telefonie mobilă a cărei imagine o reprezintă cei doi, potrivit sursei citate.
Această informaţie este însoţită de menţiunea că nici măcar revista care o publică nu bagă mâna-n foc pentru veridicitatea ei, dar publicaţia invocă un zvon care circulă de ceva vreme pe piaţa de publicitate: contractul dintre cei doi şi firma de telefonie ar fi cel mai mare din istorie, în România.

Contactat de „Adevărul“, Paul Ipate nu a dorit să comenteze nimic despre onorariul lor.
Reclamele cu Paul şi Ioana (Cristina, în spoturi) au avut impact foarte mare în rândul publicului românesc. Glumele celor doi au intrat repede în folclor, adolescenţii încercând „să se combine la câte o ieşeală", exact ca-n reclamele din Maximia. Paul şi Ioana, care şi în viaţa de zi cu zi formează un cuplu de aproape cinci ani, au devenit vedete, iar paginile lor de Facebook au fost asaltate de mii de cereri de prietenie. Anul trecut, ei au fost cooptaţi în echipa matinalului de la Radio 21, iar apoi au devenit protagoniştii unui serial difuzat online, pe YouTube.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite