UPDATE El este cel mai talentat român al anului 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început marea finală, din sezonul 2, a emisiunii „Românii au talent“. În această seară publicul va decide cine este cel mai talentat român al anului 2012 dintre cei 15 finalişti. Câştigătorul va pleca acasă cu premiul cel mare de 120.000 de euro.

UPDATE 4 Câştigătorul finalei din sezonul 2 de la „Românii au talent“ este Cristian Gog. Mentalistul este cel care pleacă acasă cu premiul cel mare de 120.000 de euro şi cu titlul de cel mai talentat român al anului 2012.

Pe locul doi s-a clasat robo-dansatorul Mihai Petraiche, urmat de Cristian Leana.

Cristian Gog a uimit şi în această seară juriul şi a fermecat publicul cu două numere de excepţie. Acesta şi-a redus bătăile inimii până într-acolo încât aparatul pentru teste EKG nu i-a mai putut depista pulsul şi a „citit“ din nou mintea juriului. El a scos dintr-o servietă încuiată, trei foi pe care se afla răspunsul exact al juraţilor la întrearea: „Ce credeţi că se află în servietă?“.

Mihai Petre s-a grăbit să spună documente, Andra a afirmat că e goală, în timp ce Andi a susţinut că este vorba de numele câştigătorului.

După ce numărul său s-a încheiat, Mihai Petre şi Andi au fost de părere că momentul în sine a fost „genial“. Andi s-a declarat susţinătorul lui numărul 1, chiar înainte de încheierea concursului şi i-a mărturisit lui Cristian că el îţi doreşte foarte tare să fie câştigătorul acestei finale.

„Nu am cuvinte. M-ai şocat! Nu pot să stau în preajma ta, pentru că mă speri“, a adăugat Andra.

UPDATE 3 Cei trei preferaţi ai publicului, într-o ordine aleatorie, sunt: Mihai Petraiche, Cristian Leana şi Cristian Gog.

UPDATE 2 Un alt invitat special în marea finală, Razy Gogonea a intrat pe scena de la „Românii au talent“.

UPDATE 1 Andra a intrat în scenă în calitate de invitat special în marea finală pentru a încânta audienţa. Ea a interpretat două din hiturile cântăreţei Adele.

UPDATE Toţi cei 15 finalişti şi-au încheiat prestaţia, acum e rândul publicului să-şi voteze preferatul.

Cronometrul a pornit, juriul a intrat în scenă şi în doar câteva ore vom avea un câştigător pentru titlul de cel mai talentat român.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite