EXCLUSIV Marcel Pavel a aflat de la "Adevărul" că va fi amendat: „Christina Aguilera a greşit imnul SUA, a fost cumva amendată?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amendat cu 5.000 de lei pentru intonarea imnului naţional cu alt text, la partida România - Franţa, desfăşurată marţi seara, Marcel Pavel s-a arătat foarte surprins de decizia Prefectului Capitalei.

„Se face prea mare caz. Nu am schimbat versurile, ci ordinea lor. Eu şi soprana Alexandra Coman am avut la dispoziţie 3 minute şi 10 secunde pentru a interpreta cele două imnuri: eu imnul României, ea imnul Franţei. Deci am avut la dispoziţie în jur de 1 minut şi 50 de secunde fiecare. Drept urmare, am cântat doar primele două strofe din imn, pentru că nu era timp. La strofa a doua, în loc să cânt versurile «Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume / Triumfător în lupte, un nume de Traian», eu am repetat ultimele două versuri de la strofa întâi, care sunt mult mai cunoscute şi pe care le cântau toţi oamenii de pe stadion: «Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă / La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani, și cruzii tăi dușmani». Am considerat aceste versuri drept un îndemn la luptă în acest meci, publicul le ştia, toţi oamenii le cântau, aşa că le-am repetat. Am făcut-o să mobilizez publicul, iar atmosfera creată a fost incendiară", a declarat artistul pentru „Adevărul".

Sorin Oprescu: "Eu l-am invitat pe Marcel Pavel să cânte"

„Dacă acest lucru a fost o greşeală, îmi cer scuze, sper că n-am lezat pe nimeni", a adăugat cântăreţul.

„Această modificare s-a făcut cu acordul celor de la Federaţia Română de Fotbal. Nu a fost nimic tendenţios, nu am făcut-o de capul meu. Deja ia amploarea treaba asta, iar amenda e ceva urât. Christina Aguilera a greşit imnul SUA, a fost cumva amendată? Nu am primit niciun ban pentru această prestaţie şi întotdeauna va fi o onoare să cânt imnul României", a mai spus Marcel Pavel.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite