Manowar, din nou la Bucureşti, la festivalul OST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Manowar revine în România şi va concerta pe 16 iunie la festivalul OST, eveniment care va avea loc în perioada 15-17 iunie, în Bucureşti, la Romexpo.

Prezent într-o conferinţă organizată la Bucureşti, liderul formaţiei, Joey Demaio, a anunţat că trupa va lansa noul album, cu ocazia concertului din România.

Manowar, formată în prezent din Eric Adams, Joey Demaio, Karl Logan şi Donnie Hamzik, este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal. În 1984 a fost numită de către Guinness Book of World Records „cea mai zgomotoasă trupă din lume". Trupa a mai concertat în România în 2099, la B'Estfest, şi în 2010, la Sonisphere.

Alţi artişti confirmaţi la festivalul OST sunt Motley Crue, Dimmu Borgir, Megadeath, Europe şi Motorhead. Biletele pentru o zi de festival costă 90, 120, 265, 350 şi 500 de lei, iar abonamentele pentru toate cele trei zile de festival costă 150, 200, 400, 525 şi 800 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, de la Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online, de pe biletoo.ro, blt.ro şi myticket.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite