Mandinga, prima formaţie românească care îşi spune povestea într-un documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Mandinga, la lansarea documentarului "Primii 10"
Trupa Mandinga, la lansarea documentarului "Primii 10"

Trupa Mandinga a lansat, joi seară, la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti Mall un nou concept de show live care îmbină muzica Mandinga cu un documentar inedit care prezintă primii 10 ani de activitate ai formaţiei.

„Mandinga Live Cinema" este o premieră absolută, în care membrii unei formaţii renunţă la orice convenţie şi transformă sălile de cinema în scene de concert şi invers. Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon) au reuşit să adune la un loc un număr impresionant de vedete, artişti şi fani care au ţinut să le fie aprope la premiera de gală pentru "Primii 10".

Intrarea în cinematograf a fost îmbrăcată în afişe pe care se putea citi doar "Primii 10", un titlu care i-a făcut curioşi pe mulţi dintre spectatorii veniţi la alte filme, care nu ştiau de lansarea Mandinga. După ce au intrat în cinematograful Hollywood Multiplex toţi au înţeles însă legătura. Trupa care i-a reprezentat anul acesta pe români la Eurovision Song Contest a împlinit 10 ani şi a devenit prima formaţie românească activă care îşi spune povestea într-un documentar.

"Mă bucur că am putut să pun cap la cap imaginile care arată cum trupa Mandinga a crescut, cum a evoluat, cum a depăşit momentele dificile şi cum a început un nou capitol prin participarea la Eurovision. Sunt mândru să am asemenea colegi în trupa Mandinga şi mă bucur că în 10 ani am reuşit să devenim o familie, nu doar o formaţie", a declarat Alex Burcea, membru fondator Mandinga şi regizor al filmului "Primii 10".

Filmul "Primii 10" va putea fi văzut în cadrul show-urilor Mandinga Live Cinema care vor fi anunţate pe mandinga.ro şi pe pagina de Facebook oficială a trupei www.facebook.com/MandingaOfficial. Tot pe Facebook sunt disponibile şi mai multe fotografii de la evenimentul de joi seară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite