Mâncarea din localul deţinut de părinţii artistei Lady Gaga, „mai rea decât un herpes"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localul se află în New York şi este frecventat de multe vedete, printre care şi Katie Holmes
Localul se află în New York şi este frecventat de multe vedete, printre care şi Katie Holmes

Restaurantul italian pe care părinţii cântăreţei Lady Gaga l-au deschis în acest an a fost încă o dată aspru criticat într-o cronică de restaurant.

Restaurantul se numeşte „Joanne Trattoria" (numele real al cântăreţei) şi a fost deschis în luna februarie a acestui an, iar Lady Gaga a spus despre mâncarea gătită de tatăl său în acest local că este motivul pentru care a căpătat câteva kilograme în plus.

restaurant lady Gaga

Deşi localul îl are ca bucătar-şef pe Art Smith, care a fost mulţi ani bucătarul prezentatoarei Oprah Winfrey, aceasta nu este deloc apreciat de criticii culinari. După o cronică deloc favorabilă făcută de criticii publicaţiei New York Post, cei de la New York Daily News spun acum că localul este „o imitaţie de restaurant".

„Am mers la acest local fără prejudecăţi, în ciuda faptului că cei mai mulţi dintre colegii mei au descris restaurantul Joanne ca fiind cel mai rău lucru după herpes", a scris jurnalistul Michael Kaminer după ce a mâncat acolo. Acesta a spus despre calamar că nu are aproape niciun gust, că foccacia are textura unui burete de bucătărie şi că sosul marinat pare făcut din pudră instant.

Nici aspectul restaurantului nu a primit o notă bună, în principal din cauza tavanului prea jos. Singurul aspect apreciat de jurnalist a fost servirea. Kaminer a descris ospătarii ca fiind prompţi, politicoşi şi răbdători.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite