Madonna revine în muzică. Vezi aici unde va cânta vedeta şi de ce are emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de Madonna, Hollywoodul poate afirma cu tărie că artista americană e neobosită. Cântăreaţa în vârstă de 53 de ani îşi face revenirea pe scenă în această duminică, în pauza finalei Super Bowl, unde va susţine un minirecital.

Într-o conferinţă de presă, vedeta a recunoscut că este puţin nervoasă cu privire la apariţia sa în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură, transmis în direct şi urmărit de peste o sută de milioane de telespectatori.
Alăturându-se unor artişti precum Rolling Stones, Janet Jackson şi Bruce Springsteen, Madonna va cânta duminică în pauza Super Bowl trei cântece din repertoriul său mai vechi şi cea mai nou piesă, „Give Me All Your Luvin'". Show-ul artistei americane va fi completat de prestaţia acrobaţilor din celebra trupă Cirque Du Soleil.

După ce anul trecut şi-a testat abilităţile de regizor şi a lansat pelicula „ W.E", Madonna revine la domeniul care a consacrat-o: muzica. Artista are deja o melodie nouă, „Give Me All Your Luvin'", al cărei videoclipul piesei va fi lansat chiar astăzi, pe YouTube, la ora 16.00, ora României.

Totodată, pe 26 martie, Madonna va lansa cel de-al 12-lea album, numit „M.D.N.A". Pentru noul ei material discografic, vedeta a colaborat cu producătorul francez Martin Solveig şi cu rapper-iţa britanică MIA. Cel mai probabil, Madonna va da startul unui nou turneu mondial prin care va promova acest album.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite