Madonna, cerută în căsătorie pentru a treia oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna
Madonna

Iubitul Madonnei, Brahim Zaibat, vrea să-şi pună pirostriile, aşa că a pus piciorul în prag şi a cerut-o pe artistă în căsătorie, relatează site-ul metro.co.uk.

După o relaţie de aproape doi ani şi după ce a declarat public că nu se mai mărită, Madonna a fost luată prin surprindere de propunerea iubitului ei şi încă nu i-a dat acestuia un răspuns concret. Există surse care susţin că nu vârsta e cea care o opreşte pe artistă să ofere un răspuns, iubitul ei fiind cu 29 de ani mai tânăr, ci teama de căsătorie.

Madonna a mai trecut prin două mariaje. Cu primul soţ, actorul Sean Penn, a fost căsătorită doi ani, iar cu regizorul Guy Ritchie a avut o căsnicie de opt ani.

În 2009, după ce a terminat cu cel de-al doilea divorţ, cântăreaţa a declarat că mai bine preferă să fie lovită de tren decât să se mai căsătoarească vreodată. În ciuda acestei declaraţii, ea se află acum în mare dificultate.

Apropiaţi ai vedetei au declarat că Madonna are o temere în a trăi pe cont propriu şi că iubeşte ca bărbatul de lângă ea să fie tânăr pentru că asta o umple de energie şi o face să se simtă mai tânără.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite