Madonna: „Criticaţi-mi filmul, nu mă criticaţi pe mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina muzicii pop a declarat că nu o deranjează să fie criticată pentru abilităţile sale regizorale, atâta timp cât comentariile sunt îndreptate strict către filmul său „W.E." şi nu către ea.

Madonna şi-a lansat cel de-al doilea lungmetraj, „W.E.", în calitate de regizor, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, la începutul acestui luni.

Pelicula, care spune povestea relaţiei amoroase dintre regele Edward al VIII-lea şi americanca Wallis Simpson, a fost dur criticată de specialişti. Aceştia au catalogat drama regală drept „extraordinar de stupidă" şi „fără substanţă".

Aflată luni la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto pentru a-şi promova filmul, Madonna a reacţionat la criticile aduse producţiei ei. Cântăreaţa a spus că a trebuit să muncească mult ca să-şi construiască o reputaţie în muzică şi că e conştientă că va fi la fel şi în cazul regiei.

„Am simţit aceeaşi presiune când mi-am început cariera muzicală. Eram sperită, nu ştiam la ce să mă aştept. Îmi pot da seama când oamenii îmi critică filmul şi când mă critică pe mine", a spus cântăreaţa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite