Mădălina Manole credea că nu mai are succes pentru că e urâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a muri, Mădălina Manole se considera urâtă, căutând astfel motive pentru a explica de ce nu mai are succesul de altădată, potrivit poetului Lucian Avramescu, care realizează un portret al artistei, în emisiunea „Doamne de poveste", difuzată duminică, 13 noiembrie, de la 16.30, la Acasă TV.

Într-o emisiune emoţionantă, persoane apropiate Mădălinei vor vorbi despre cântăreaţa care a marcat o generaţie întreagă. Artista este prezentată prin mărturiile poetului Lucian Avramescu, părintele ei spiritual, şi ale compozitorului şi dirijorului Ionel Tudor, cel care a fost mentorul Mădălinei.

Înainte de a muri, Mădălina i-a mărturisit temerile ei poetului Lucian Avramescu. „Odată mi-a dat un telefon, nu era mult înainte de necazul ăsta, şi a zis: «Nu vi se pare că eu m-am urâţit? Că sunt urâtă?». «Măi, Mădălina, tu eşti nebună? Cum Dumnezeu poţi să spui aşa ceva, tu ai fost frumoasă şi vei muri frumoasă. Chiar dacă vei fi de 80 de ani, o să fii o babă frumoasă, cum poţi să fii tu urâtă?» Povestea asta indica nişte căderi sufleteşti legate de scenă şi i se părea că nu o mai cheamă, că nu mai e în vogă pentru că nu mai e atât de frumoasă", a spus Lucian Avramescu.

Cel care i-a compus nenumărate piese, compozitorul Ionel Tudor, şi-a adus aminte cu drag de Mădălina Manole. „Un copil în sufletul căruia ardea flacăra de artist. Mi-am dat seama de lucrul ăsta şi de aceea, împreună cu Mihaela Runceanu, am adus-o la Şcoala Populară de Artă şi am reuşit s-o canalizăm exact pe genul muzical pe care ea l-a dorit", a declarat Ionel Tudor.

„Muncea nonstop, toată viaţa ei a muncit foarte, foarte mult... Era o femeie plină de iniţiativă, cu dorinţe mari şi chiar voia să arate că, la vârsta ei, era o femeie tânără şi avea încă foarte multe de spus în domeniul muzical. Ca apoi să aud nenorocirea care s-a întâmplat... Nici acum nu-mi vine să cred", a mai spus compozitorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite