Mădălina Ghenea: „Mă doare că lumea m-a cunoscut ca iubita lui DiCaprio“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E cunoscută pe plan internaţional în lumea modelingului, a teatrului şi a filmului, Italia o adoră, dar cel mai important lucru este că e româncă şi se mândreşte cu asta.

„Faptul că m-am născut în România e un noroc, consider că e marele meu noroc, e cadoul pe care mi l-a făcut viaţa“, a spus Mădălina Ghenea în această seară pe platoul emisiunii „Sinteza Zilei“ de la Antena 3.

Citeşte şi:
Mădălina Ghenea: „Am defecte, dar ştiu să le ascund"

„Vogue" despre Mădălina Ghenea: „Are şarmul Sofiei Loren şi privirea magnetică a Angelinei Jolie"

A venit în ţară special pentru această emisiune, fiind onorată că se află în aceeaşi încăpere în care, cu doar câteva seri înainte, a fost invitat unul dintre preşedinţii ţării, Ion Iliescu. Mădălina a vorbit despre povestea ei de viaţă, despre proiectele personale şi despre planurile ei de viitor, iar emoţia i se simţea în glas. „Sunt mult mai degajată la emisiunile din Italia. Aici sunt acasă. România mă ceartă. Mă ceartă şi mă iubeşte. Părerea românilor pentru mine rămâne cea mai importantă “, s-a scuzat aceasta.

image

A povestit amuzată despre cum îşi dorea să fie „tot“, de la astronaut până la cel mai mare vis al său, să ajungă actriţă, şi despre cum mama sa a ajutat-o şi a încurajat-o mereu. „Mama a crezut cel mai mult în mine, eu am fost mai pesimistă de fel“, a dezvăluit Mădălina. A vorbit şi despre cât de grea este viaţa de model atunci când pleci la 15 ani într-o ţară străină, cu doar o hartă în mână.

Haiti, locul unde suferinţa e la ea acasă

„Anul trecut am fost în Haiti, am descoperit acolo ce înseamnă suferinţă. E un iad paradisiac, unde suferinţa e la ea acasă. Ziua stăteam <<la urgenţe>>. Acolo l-am cunoscut pe Nord, un copil care avea nevoie de o operaţie urgentă. Tatăl lui mi-a cerut ajutorul plângând. De atunci am grijă de el de la distanţă, aşa cum pot“, a povestit modelul despre copilul pe care l-a adoptat în Haiti. Ea recunoaşte că îi plac foarte mult copiii şi că şi-ar dori să aibă cât mai mulţi, ai ei şi adoptaţi, motiv pentru care s-a implicat şi într-un proiect de modernizare al unei maternităţi din Slatina, oraşul său natal.

Madalina Ghenea

Captură foto: Mădălina invitată la „Sinteza zilei“

În ceea ce priveşte viaţa de model, Mădălina a vorbit şi despre partea mai puţin frumoasă a meseriei care a consacrat-o. „Este foarte dificil, e nevoie de sacrificii foarte mari şi mă scuz când spun asta faţă de oamenii cu probleme de sănătate şi probleme financiare. Eu m-am simţit folosită ca model în anumite momente. Persoanele pentru care lucram de ani de zile nu se gândeau la binele meu. Nu-ţi sunt părinţi şi cu asta am spus tot. Agenţia nu este familia ta“, a spus Mădălina vorbind despre problemele întâmpinate în carieră.

„Eu, când am plecat de acasă, am plecat cu un vis şi un plan şi am primit un sfat: să fiu un exemplu. Lumea modei are multe probleme: bulimie, anorexie, droguri. Nu le-am trăit pe pielea mea, dar le-am văzut şi le-am luat ca pe o lecţie de viaţă. Ţin să spun pentru toate fetele care visează să ajungă modele: perfecţiunea nu există, există o echipă care lucrează la imaginea aia. Imaginile sunt corectate, fata din ele nu este perfectă“, a adăugat aceasta.

La un pas de a fi răpită

A fost la un pas de a fi răpită în Italia şi îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă în acest sens. Spune că e suficient să existe un moment de neatenţie pentru a ajunge pe un drum total greşit. ”Agenţiile de modă organizează periodic petreceri - e o petrecere a agenţiei - toate persoanele care lucrează sunt invitate. Seara, când am ajuns de la casting-uri, mi-au dat invitaţia şi mi-au spus că va veni o persoană să ne conducă acolo la ora nouă. Am fost sunată pe fix, am coborât din hotel, m-am urcat în maşină, aşa cum mi s-a spus, şi la un moment dat m-am trezit pe autostradă. Norocul meu a fost că mi-a dat prin cap să spun că am nevoie să cobor puţin la benzinărie, iar în momentul în care m-am adresat casierului, şoferul maşinii a fugit", a povestit Mădălina.

N-au lipsit din emisiune nici momentele tensionate. Când a fost pusă în faţa fotografiilor cu Leonardo DiCaprio, frumosul model s-a fâstâcit şi a spus că preferă să-şi păstreze viaţa personală doar pentru ea. Tot ce a ţinut să menţioneze legat de aceste fotografii a fost că momentul în care au ieşit la lumină nu a fost unul plăcut. „Pentru mine a fost o dramă. Fotografiile au apărut cu câteva săptămâni înainte de premiera filmului în care am jucat. Dezamăgirea mea vine din faptul că publicul m-a cunoscut ca iubita lui, model de lenjerie. Sunt zece ani de când muncesc şi studiez pentru a deveni cunoscută ca actriţă“, a mai spus Ghenea.

Madalina Ghenea

Captură foto: Mădălina invitată la „Sinteza zilei“

Mădălina a jucat rolul principal în filmul „Roman e il suo cucciolo", regizat de Alessandro Gassman şi a declarat că pentru ea a fost o experinţă marcantă. „E un rol pe care îl iubesc, e un personaj care trăieşte o dramă. O tânără care termină o facultate şi ajunge să fie forţată, obligată să practice prostituţia în Italia. E o poveste tristă şi pe care, probabil, o auzim din ce în ce mai des. Sunt destul de marcată de acest rol.“

La finalul emisiunii, prezentatorul Mihai Gâdea a ţinut să îi citească Mădălinei un mesaj primit pe telefonul mobil, care să o facă să conştientizeze părerea românilor despre ea. Mesajul venea din partea lui Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În premieră", care spunea: „Ferice de mama care a făcut-o!“. Acesta a fost picătura care a umplut paharul şi a făcut-o pe Mădălina Ghenea să plângă.

Madalina Ghenea

Captură foto: Mădălina emoţionată după mesajul de la Carmen Avram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite