Mădălina Ghenea: „Am defecte, dar ştiu să le ascund“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top-modelul Mădălina Ghenea nu l-a cucerit doar pe actorul american Leonardo DiCaprio, ci şi pe editorii publicaţiei „Vogue Italia", care spun că frumoasa româncă are „şarmul mediteraneean al Sofiei Loren, privirea magnetică a Angelinei Jolie şi formele Annei Magnani".

Mădălina Ghenea (23 de ani) a acordat un interviu revistei „Vogue", în care a povestit cum a ajuns unul dintre cele mai bine cotate modele din Italia. Prima prezentare a româncei a fost pentru brandul Gattinoni. „Eram mult mai slabă pe vremea aceea", şi-a amintit ea.

Dragostea o menţine în formă

Cu toate acestea, a mărturisit Mădălina, marea sa iubire este actoria. „Tocurile, machiajul şi coafatul nu sunt tocmai lucrurile mele preferate. Întotdeauna am visat să ajung actriţă, iar idolii mei din copilărie sunt Sofia Loren şi Anna Magnani", a declarat ea.

„Modestă şi dulce", aşa cum o descrie articolul, Mădălina a mărturisit că nu s-a considerat niciodată frumoasă. „Am multe defecte, dar ştiu să le ascund", a spus Mădălina. „Îmi place să am un look fresh, natural. Ca să arăţi bine, cred că e important să mănânci sănătos, să bei multă apă şi să foloseşti creme hidratante. Iar dacă mai eşti şi îndrăgostit, cu atât mai bine", a adăugat ea precizând că, pentru o actriţă, „felul în care arată e important".



În ceea ce priveşte stilul vestimentar, modelul a precizat că nu ţine neapărat să urmeze un trend, ci că îi place să se simtă „confortabil şi sexy".  „Nu am un stil anume, mă îmbrac în funcţie de dispoziţia şi de inspiraţia pe care le am în ziua respectivă. Îmi plac hainele Dolce & Gabbana şi Fendi, pentru apariţiile pe covorul roşu. Dar în acelaşi timp îmi place să merg prin magazine second-hand, unde găsesc piese vintage frumoase", a mai spus ea. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite