Lui Aylin Cadîr i-a albit părul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două perechi condamnate la duel, Alex – Cornelia şi Aylin – Ovidiu, încadrate de prezentatori
Cele două perechi condamnate la duel, Alex – Cornelia şi Aylin – Ovidiu, încadrate de prezentatori

Din cauza duelului din această seară, Aylin a acumulat stres şi nopţi nedormite. Aflată în faţa primului duel la „Dansez pentru tine", care se va desfăşura astăzi, de la 20.30, la Pro TV, Aylin Cadîr recunoaşte că este foarte stresată, a slăbit şi chiar că i-au apărut şi câteva fire albe de păr.

Alex, toboşarul trupei Zero, a ieşit învingător din duelul de săptămâna trecută, însă acum, din cauza oboselii, este descumpănit în faţa celui de-al doilea. Cei care vor să ajute una dintre perechile aflate la un pas de eliminare o pot face trimiţând un sms la 1322 cu textul Aylin sau Alex.  „Nu am putut să dorm deloc după verdictul pe care l-am primit vineri. Deşi oboseala era foarte mare, gândurile nu-mi dădeau pace", mărturiseşte Aylin.

Vânătăi, zgârieturi, febră musculară, oboseală, dureri de spate, repetiţii de peste 8 ore pe zi, toate fac parte din viaţa şi rutina perechii Aylin -Ovidiu Danci, însă îi motivează dragostea pentru dans şi visul lui Ovidiu. „Dorinţa lui Ovidiu de a-şi deschide o şcoală de balet nu este un vis egoist, este un vis prin care poate dărui valori societăţii noastre. Votaţi-ne pentru a îndeplini nu un vis, ci mii de vise!", pledează Aylin în faţa publicului. Alex şi Cornelia au simţit deja emoţia duelului şi sunt nevoiţi să treacă a doua oară prin această încercare.

Sorana Cârstea, dans caritabil

Astă-seară, tenismena Sorana Cârstea va evolua într-o coregrafie de dans contemporan alături de Ştefan Gheroghiu, fostul partener al Corinei Caragea din sezonul trecut al emisiunii. Cei doi vor dansa în scop umanitar pe piesa „Teardrop" a trupei Massive Attack, cu o coregrafie semnată Căprioara. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite