Loredana s-a sărutat cu un delfin în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana a avut parte de o vacanţă inedită în Emiratele Arabe Unite, unde a înotat cu delfinii şi chiar s-a sărutat cu unul dintre ei.

Lori, care a fost însoţită de fiica ei, Elena, şi de soţul său, Andrei Boncea, a făcut o expediţie de câteva zile în deşert, dar a vizitat şi Dubai, şi Abu Dhabi, a mers în souk (bazar - n.r.), loc în care a mâncat tot felul de preparate orientale şi şi-a cumpărat haine tradiţionale arăbeşti.

„Am văzut prima oară dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă, parcă eram într-un ocean de nisip, altă planetă, altă lume, parcă nu eram pe pământ. Era o linişte incredibilă şi o pace cum numai într-un asemenea loc poţi să găseşti.
N-am ratat ocazia să ne plimbăm cu cămilele, ne-am trezit în zorii zilei şi am plecat în expediţie. Elenei i-a plăcut foarte mult", a povestit cântăreaţa.

Experienţa alături de delfini a fost unică pentru Lori. „Înainte de a intra în Golful Delfinului, antrenorii îţi explică cum trebuie să te comporţi cu ei. E un întreg ritual care se face înainte de asta, fiind mamifere acvatice trebuie să comunici cu ele, să nu le sperii, am învăţat multe lucruri frumoase", a mai spus artista.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite