Loredana, vacanţă de vis în deşert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana a avut parte de o vacanţă de vis, alături de soţul ei Andrei Boncea şi de fiica lor Elena, în Emiratele Arabe Unite, de unde s-a întors de curând.

Cântăreaţa a fost într-o expediţie în deşert unde a petrecut câteva zile, a vizitat Dubai şi Abu Dhabi, a mers în souk, loc în care a mâncat tot felul de preparate orientale şi asiatice, şi-a cumpărat haine arăbeşti şi a înotat cu delfinii, în Golful Delfinului.

„Am plecat cu Andrei şi Elena pentru o escapada într-un loc în care n-am mai fost niciodată, am stat câteva zile în deşert, la trei ore şi jumătate de Dubai şi două ore de Abu Dhabi. Am văzut prima oară dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă, parcă eram într-un ocean de nisip, alta planetă, altă lume, parcă nu eram pe pământ, o linişte incredibilă şi o pace cum numai în asemenea loc poţi să găseşti. N-am ratat ocazia să ne plimbăm cu cămilele, ne-am trezit dimineaţa, în zorii zilei şi am plecat în expediţie. Elenei i-a plăcut foarte mult", a povestit Loredana.

Lui Lori cel mai mult i-a plăcut deşertul, dar spune că toată experienţa în sine a fost deosebită. „M-am întors cu multe amintiri şi cu lucruri deosebite, îmi pare rău că nu mi-am luat un covor persan fermecat, dar data viitoare vreau să-mi achiziţionez şi o asemenea piesă. Cultura lor este extrem de preţioasă şi se reflectă în felul în care se îmbracă, mănâncă, în bijuteriile lor, în arta lor, lămpile arăbeşti şi toate obiectele de decor sunt fantastice", a mai povestit vedeta Pro TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite