Liviu Vârciu dansează în locul lui Costin Sforaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Costin Sforaru va părăsi competiţia „Dansez pentru tine" din motive medicale, iar partenera sa, Mădălina, va concura alături de Liviu Vârciu. Acesta din urmă a participat în cel de-al optulea sezon al emisiunii.

Pe parcursul ediţiei de vineri seară, Costin Sforaru, accidentat la antrenamente, s-a menajat cât a putut în afara momentelor susţinute pe scenă: a stat întins, a luat calmante şi a fost îngrijit de personalul medical al echipei. Însă actorul a suferit un alt accident în timpul dansului ucrainean, motiv pentru care mai mulţi medici i-au recomandat să părăsească emisiunea. Pentru că are întinderi musculare puternice la muşchii gambei, precum şi dureri insuportabile, Costin ar risca o ruptură musculară la antrenamente sau în direct, în timpul emisiunii.

„Indiferent câtă ambiţie şi dorinţă am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans. Puteam să-mi asum riscul de a face o ruptură musculară în urma suprasolicitării, dar nu puteam să-mi asum riscul ca Mădălina să piardă duelul din cauza neputinţei mele fizice. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă n-aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Mădălinei şansa de a-şi împlini visul", a declarat actorul din serialul „Moştenirea".

Colegul de serial al acestuia, Liviu Vârciu, a oferit ajutorul său, mai ales că deţine experienţă în cadrul concursului. „Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am văzut povestea Mădălinei, care m-a întristat teribil, şi am spus că-mi doresc s-o ajut să-şi continue visul", a declarat Liviu, care a început deja antrenamentele. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite