Lionel Richie a anulat un concert şi a oprit înregistrarea unui album

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Ritchie
Lionel Ritchie

Cântăreţul şi compozitorul Lionel Richie (62 de ani) a oprit înregistrarea unui nou album şi şi-a anulat concertul pe care urma să îl susţină la Londra, după ce s-a îmbolnăvit.

Autorul hitului „Dancing on the Ceiling" urma să cânte la concertul BBC Radio 2 „Live In Hyde Park", duminică, 11 septembrie, alături de alţi muzicieni celebri, ca Lenny Kravitz şi Will Young. Richie s-a îmbolnăvit însă şi a decis să amâne sesiunile de înregistrare pentru noul său album şi să se retragă de pe afişul evenimentului de la Londra, pentru a se putea recupera, potrivit contactmusic.com.
„Din cauza bolii, Lionel Richie nu va putea cânta în Hyde Park, aşa cum era programat. Chiar dacă este supărat că trebuie să anuleze acest show pentru fanii săi şi Radio 2, el nu şi-ar permite niciodată să ofere mai puţin de 100%", a anunţat, joi dimineaţă, DJ Chris Evans, la BBC Radio 2. Acesta nu a precizat cum anume s-a îmbolnăvit artistul.
„Show-ul avea un line up fantastic şi abia aşteptam să mă alătur celorlalţi artişti pentru ceea ce promite a fi o zi extraordinară de distracţie. Tuturor fanilor care au cumpărat bilete le promit să mă întorc foarte curând şi să mă revanşez prin ceva foarte special", a spus Richie.
Muzicianul şi-a început cariera solo cu albumul „Lionel Richie", în 1982, materialul conţinând hitul „Truly", care l-a înscris pe artist printre cei mai de succes compozitori de balade ai anilor '80. Richie a mai lansat de atunci opt albume, cel mai recent fiind „Just Go" din 2009.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite