Lindsay Lohan are un nou tatuaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Turbulenta actriţă Lindsay Lohan şi-a îmbogăţit colecţia de tatuaje cu încă unul, pentru a marca un moment important din viaţa ei, potrivit contactmusic.com.

Lindsay Lohan şi-a tatuat pe încheietura mâinii stângi cuvintele „trăieşte fără regrete" pentru a evidenţia cât de bine se simte acum, mai ales că se apropie 29 martie, data la care vedeta va scăpa de orele de muncă în folosul comunităţii.

Lindsay Lohan şi-a mai tatuat pe încheietura mâinii drepte cuvântul „Respiră", pe spate are inscripţionat „La Bella Vita", iar undeva în zona toracelui se găseşte un vers dintr-o piesă a cântăreţului Billy Joel. 

În noiembrie 2011, actriţa Lindsay Lohan, condamnată la 30 de zile de închisoare pentru nerespectarea regimului eliberării condiţionate, a petrecut doar cinci ore în arest, deoarece închisoarea era supraaglomerată. Totuşi, Lohan a fost condamnată la 53 de zile de muncă în folosul comunităţii, la morga din comitatul în care locuieşte. De asemenea, Lohan trebuie să participe la şedinţe de psihoterapie, până pe 29 martie 2012.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite