Lindsay Lohan, o lună la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost condamnată la 30 de zile de închisoare pentru nerespectarea regimului eliberării condiţionate, potrivit CBS.

Starleta în vârstă de 25 de ani va face o lună de închisoare, pe lângă cele 53 de zile de muncă în folosul comunităţii, pe care le are de efectuat. Vedeta trebuie să muncească în aceste zile la morga din Los Angeles. Lohan trebuie să se prezinte la penitenciar până pe data de 9 noiembrie, pentru executarea pedepsei. Ea a recunoscut în instanţă că încălcase termenii eliberării condiţionate, lipsind de la centrul social unde trebuia să lucreze.

O vedetă recidivistă

Pe 19 octombrie, justiţia americană revocase ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim. Actriţa fusese eliberată după doar câteva ore, după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari. În luna iulie, ea a fost condamnată la 90 de zile de închisoare tot pentru că a violat clauzele eliberării condiţionate, stabilite la un proces din 2007, intentat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, dar, în ultimii ani, s-a remarcat mai mult prin scandaluri şi probleme cu justiţia. Recent, ea a primit un milion de dolari pentru a poza goală în paginile celebrei reviste „Playboy". Fata rea de la Hollywood a refuzat oferta iniţială de 750.00 de dolari, astfel că oferta fondatorului „Playboy", Hugh Hefner, a ajuns la o cifră rotundă: un milion de dolari. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite