Lindsay Lohan, din nou în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Lindsay Lohan (25 de ani) riscă să primească o pedeapsă de 18 luni de închisoare, după ce a lipsit în mod repetat de la mai multe şedinţe de terapie, potrivit femalefirst.com.

Tânăra urmează să apară în instanţă miercuri, ca să primească hotărârea judecătorilor cu privire la arest.  Lohan a ajuns în această situaţie după ce în luna ianuarie a acestui an a furat ­dintr-un magazin un colier în valoare de 2.500 de dolari. Actriţa, care şi-a petrecut 35 de zile în arest la domiciliu după ce a săvârşit furtul, susţine însă că a dus la bun sfârşit şedinţele de terapie prin telefon.

Probleme cu alcoolul şi cu drogurile

Lindsay Lohan nu se află la prima confruntare cu închisoarea. Starleta a fost condamnată în primăvara acestui an la patru luni de închisoare pentru încălcarea regimului de eliberare condiţionată, impus de justiţia americană, după ce a fost prinsă în urmă cu patru ani conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor.

Încă de la vârsta de 20 de ani, actriţa a avut numeroase probleme cu alcoolul. În 2007, ea a fost internată de trei ori la un centru de dezalcoolizare, însă s-a dovedit că tratamentul a fost ineficient. Imediat după ce a ieşit de la o clinică din Los Angeles, artista a fost prinsă beată la volan. Actriţa a devenit cunoscută din copilărie, cu roluri în filme precum „Capcană pentru părinţi" şi „Fete rele". Succesul timpuriu şi problemele cu părinţii au dus-o pe tânără spre dependenţă de droguri şi alcool. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite