Leonard Cohen îşi lustruieşte singur pantofii înaintea fiecărui concert. Ce alte tabieturi ciudate are artistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonard Cohen va concerta, pe 22 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Capitală
Leonard Cohen va concerta, pe 22 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Capitală

Leonard Cohen este așteptat cu nerăbdare pentru cel de-al treilea concert al său la București,care va avea loc pe 22 septembrie în Piaţa Constituţiei.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al muzicianului, intitulat "Old Ideas", turneu în cadrul căruia Cohen va cânta în zeci de orașe ale lumii.

Ca orice artist care se respectă, şi faimosul cântăreţ Leonard Cohen are câteva tabieturi, ce-i drept, unele dintre ele destul de surprinzătoare. Astfel, cu ocazia concertului susținut de Cohen în Berlin, pe Arena Waldbühne, pe 5 septembrie, surse din stafful artistului au dezvăluit câteva dintre acestea.
De exemplu, înaintea fiecărui concert, Leonard Cohen îşi lustruiaşte singur pantofii pe care îi poartă. De asemenea, muzicienii care îl însoțesc pe artist nu intră niciodată neinvitați în cabina acestuia.

Înainte de a urca pe scenă, artistul îşi adună toţi muzicienii într-o singură cameră, unde îi cinsteşte cu băuturi alcoolice, el obişnuind să bea, în trecut, aproape câte trei sticle de vin pentru a-şi face curaj să urce pe scenă.

"Maestrul ne roagă să ne adunăm într-una dintre cabinele din culise cu jumătate de oră înainte de spectacol. Avem pregătite acolo o grămadă de băuturi, și, câteodată, ne cinstim cu un whiskey. Într-o vreme obișnuia să bea trei sticle de vin inainte de a urca pe scenă din cauza nervilor și a emoțiilor. Acum bea doar whiskey", au povestit fetele care sunt alături de cântăreț încă din 2008.

Un alt obicei ciudat al artistului este că, în funcție de ziua săptămânii, ține o mică ceremonie religioasă evreiască cu cântece în latină.

Din echipa artistului fac parte muzicieni renumiți precum Roscoe Beck (bas și backing vocals), Neil Larsen (clape), Rafael Gayol (percuție), Mitch Watkins (chitară), Javier Mas (chitară), Alexandru Bubitschi (vioară, originar din Chișinău), Sharon Robinson și surorile Webb (backing vocals). Biletele pentru concert se pot cumpăra de pe eventim.ro și au prețuri cuprinse între 95 de lei și 825 de lei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite