Leonard Cohen: „A fost un privilegiu să cânt pentru voi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cohen le-a mulţumit românilor pentru că au fost un public minunat
Cohen le-a mulţumit românilor pentru că au fost un public minunat

Cântăreţul canadian Leonard Cohen s-a declarat încântat de căldura cu care a fost primit la concertul susţinut aseară în Bucureşti. Aceasta a fost cea de-a treia vizită în ţara noastră. 

„Nu am apucat să vă spun cât de frumoşi sunteţi. Mulţumesc pentru primirea călduroasă! A fost un privilegiu să cânt pentru voi!", a spus, la finalul concertului, Leonard Cohen românilor care au fost aseară în Piaţa Constituţiei pentru concertul artistului. De altfel, la începutul spectacolului, cântăreţul în vârsta de 78 de ani a declarat că se bucură să fie din nou în România, aceasta fiind a treia vizită. 

Aplauzele puternice ale spectatorilor l-au impresionat pe Cohen atât de mult, încât l-au adus din nou pe scenă după ce spusese publicului „Noapte bună!". Artistul a cântat două piese şi a ieşit de pe scenă, pentru a reveni după mai puţin de un minut, şi de această dată în aplauzele românilor, să interpreteze o nouă piesă.
De altfel, Leonard Cohen a demonstrat că îndrăgeşte România şi prin faptul că a fost singura ţară din Europa de Est în care a susţinut un concert anul acesta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite