Larry Hagman, faimosul JR din Dallas, arată din ce în ce mai rău. Apropiaţii săi spun că “e un cadavru ambulant”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Hagman suferă de cancer la prostată
Larry Hagman suferă de cancer la prostată

Larry Hagman (80 de ani), care interpretează rolul maleficului JR din serialul "Dallas", arată din ce în ce mai rău. Actorul suferă de cancer la prostată, dar continuă să muncească, deşi face cu greu faţă programului încărcat. În 1995, după ani lungi de dependeţă de alcool, a suferit şi un transplant de ficat.

"Ca J.R. am scăpat din orice: mită, şantaj, adulter. Dar am fost prins de cancer. Vreau ca toată lumea să ştie că este o formă de cancer foarte comună şi tratabilă. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial "Dallas". Nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un serial pe care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. Ştim cu toţii că J.R. nu poate fi invins ", a spus actorul.

Informaţiile despre starea de sănătate a lui Larry Hagman, faimosul J.R. Ewing din Dallas, au apărut încă de acum câteva luni, dar este pentru prima dată când o imagine suprinsă de fotografi arată clar cât de grav bolnav este actorul.

"Se topeşte pe picioare. E un cadavru ambulant", spuneau încă din primăvară apropiaţii legendarului Larry Hagman, actorul i-a dat viaţă pe maleficul personaj J.R. Ewing în cel mai urmărit serial din lume, "Dallas".

jr

Actorul face faţă cu greu programului de filmări şi chimioterapiei, din cauza cărora, la un moment dat, a slăbit 20 de kilograme în doar două luni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite