Lady Gaga, la plimbare în Herăstrău GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga, în parc
Lady Gaga, în parc

Cântăreaţa a plecat  în urmă cu câteva minute din hotelul în care a fost cazată pe timpul şederii în România. În drumul spre aeroport, Lady Gaga a făcut o scurtă oprire în Parcul Herăstrău din Capitală.

Artista Lady Gaga a părăsit hotelul făcând-şi loc cu dificultate printre zecile de fani care au blocat ieşirea, în încercarea de a lua autografe de la divă. Cu ajutorul bodyguarzilor, aceasta a reuşit să ajungă la limuzina care o aştepta şi să plece. Întrebată de unul dintre jurnalişti cum se simte, artista a spus „foarte bine" şi a transmis salutări fanilor săi. În drumul spre aeroport, e a făcut o oprire în parcul Herăstrău, unde şi-a plimbat câinele, Fozzi, şi a mâncat floricele vreme de câteva minute.

1
2
Lady Gaga la plimbare

Click aici pentru galerie foto

Cântăreaţa, împreună cu o parte din staff-ul său se îndreaptă acum către aeroport, unde există un avion privat special rezervat pentru ea. Următorul oraş aflat pe lista turneului „Born This Way ball" este Viena. Aseară, artista a reuşit să adune în Piaţa Costituţiei peste 35.000 de persoane.

Citeşte şi:
Lady Gaga, către fanii români: "Nu sunt o creatură a guvernului vostru"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite